Home Omgeving Aktiviteiten Uw huis verhuren Contact
Uw huis verhuren via StrandBergen

StrandBergen is een kleinschalig en persoonlijk bedrijf. Met veel betrokkenheid proberen wij uw huis zo goed mogelijk te verhuren. Sinds 2009 doen we dat in de regio Bergen met veel succes en plezier.
Dat kunt u aflezen aan ons sterk groeiende en kwalitatief hoogstaande huizenaanbod en de vele tevreden eigenaren en gasten.

Wat wij belangrijk vinden is dat er een goede bezettingsgraad gerealiseerd wordt, waarbij u per boeking een goede opbrengst heeft. Natuurlijk maakt u zich zorgen of uw huis wel in goede staat blijft en of het wel goed wordt schoongemaakt. En hoe zit het met de sleutel en beddengoed?

Elke situatie is anders. Daarom bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek met u, hoe wij denken uw wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Wij vinden het heel belangrijk dat u over de verhuur van uw huis een goed gevoel heeft. Onze tarieven zijn uiterst fair en variŽren afhankelijk van de diensten die wij u leveren. Vermelding op onze site is gratis. Wij rekenen slechts provisie over daadwerkelijk gerealiseerde boekingen.

Graag zetten wij ons enthousiasme en onze ervaring in, om de verhuur van uw huis voor u, voor uw gasten en ook voor onszelf tot een succes te maken! Daarbij geloven wij in vriendelijke, snelle en eerlijke communicatie, openheid van zaken, professionaliteit, creativiteit bij het oplossen van problemen en kleinschaligheid (wij hebben bewust geen vast personeel in dienst).

Belt u ons op 06-30268257 of stuurt u een mailtje naar info@strandbergen.com? We komen graag bij u langs om te praten!